Јана Наѓова

Сподели со своите пријатели

Во Прага започна судењето на поранешниот чешки премиер Андреј Бабиш, кое се одржа пет години по почетокот на истрагата. Loading… Тој беше обвинет дека пред 13 години со измама примил субвенции од околу два милиони евра за семејната фарма и конференциски центар Родино гнездо. Заедно со Бабиш, се суди иПрочитај повеќе