јагоди

strawberries in clear glass bowl

Сподели со своите пријатели

Дали знаевте дека јагодите се толку здрави што можат да спречат разни болести? Ако не сте алергични, нема причина да не започнувате со конзумирање на ова прекрасно овошје, кое е најсвежо и најздраво во овој момент. Loading… Сезоната на јагоди е во тек, и оваа храна содржи многу корисни состојки.Прочитај повеќе