Јаган Чапагаин

Сподели со своите пријатели

Светот е „опасно неподготвен“ за идни пандемии, предупреди Меѓународната федерација на Црвениот крст и Црвената полумесечина (IFRC) во извештајот во кој ги повикува земјите да ги ажурираат своите планови за подготвеност до крајот на годината. Loading… Во својот извештај за светските катастрофи за 2022 година, МФРЦ предупреди дека „сите земјиПрочитај повеќе