изложба

Сподели со своите пријатели

Во Изложбениот салон на НУ Центар за култура „Трајко Прокопиев“ – Куманово во четврток со почеток во 13 часот ќе биде отворена изложба на фотографии (24) на којашто ќе биде промовиран златниот антички наод од  неготинско. Loading… Изложбата е во рамките на повеќегодишната добра соработка помеѓу Музејот на Град НеготиноПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Во изложбениот салон на НУ Центар за култура “Трајко Прокопиев“ – Куманово, во четврток, со почеток во 20 часот во ќе биде отворена изложбата на карикатури на тема “Снаа – свекрва“. Loading… Се работи за меѓународниот конкурс “Невестинско поклонение“,  а на изложбата ќе бидат претставени 50-те  најуспешни трудови. Меѓународниот конкурс заПрочитај повеќе