Итан Крамбли

Сподели со своите пријатели

Тинејџер од Мичиген, Итан Крамбли, беше осуден на доживотен затвор за убиство на четворица ученици и ранување на шест ученици и наставник во средното училиште Оксфорд во 2021 година. Loading… Судијата Кваме Роу ги отфрли молбите на бранителот на Полет Мичел Лофтин за пократка казна за 17-годишниот тинејџер и сеПрочитај повеќе