ИСИС; Исламска држава

Сподели со своите пријатели

Официјални лица на таканаречената Исламска држава издадоа соопштение во кое ги повикуваат членовите на оваа организација да ги интензивираат нападите ширум светот, особено во Европа, каде што фокусот на претставниците на земјите во моментов е на војната во Украина. Loading… Во соопштението издадено од портпаролот на организацијата Абу Омар алПрочитај повеќе