Инкен Галнер

Сподели со своите пријатели

Според одлуката на Сојузниот суд за труд (БАГ), во Германија е воведена обврската за евиденција на работното време. Loading… Според германскиот закон за работно време, досега требаше да се документира само прекувремената и неделната работа, а не целото работно време. Одлуката на БАГ во моментов е предмет на жестока дебатаПрочитај повеќе