индиец

Сподели со своите пријатели

Индиец (31) го обожава претседателот на САД Доналд Трамп како Бог. Бус Кришна има и мал храм во кој на централното место е поставена фотографијата на Трамп. Тој тука одржува ритуали посветени на претседателот на САД. Овој Индиец има 39 жени и 94 деца и сака уште да го шириПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Индиец кој се оженил по сите традиционални норми сега сака да се разведе по само една брачна ноќ мината со невестата. Имено, тој не го видел лицето поради носијата, а кога конечно го покажала, видел дека има брада и зборува како маж. Како што пишув „Тајмс оф Индија“, младоженецот дуриПрочитај повеќе