Игор Коваленко

Сподели со своите пријатели

Неколку дена пред инвазијата на Украина, руската безбедносна служба почнаla да испраќа криптични упатства доразузнавачите во Киев. Loading… Спакувајте ги куферите и заминете од главниот град, но оставете ги клучевите од куќата, им рекле. Инструкциите биле испратени од високи офицери на Руската служба за безбедност (ФСБ) од Одделот за оперативниПрочитај повеќе