Халук Бајрактар

Сподели со своите пријатели

Претседателот на Украина Володимир Зеленски го одликуваше Халук Бајрактар, главниот извршен директор на водечката турска компанија за одбранбена индустрија Бајкар, со Државен орден за заслуги од прв степен. Loading… Од кабинетот на украинскиот претседател соопштија дека Зеленски го примил Бајрактар ​​и му врачил „Орден за заслуги од прв степен“. –Прочитај повеќе