градинки

Сподели со своите пријатели

Министерството за труд и социјална политика ја известува јавноста и родителите дека сите предучилишни установи ќе продолжат да ја обавуваат својата дејност згрижување и воспитание на децата и во деновите на најавениот штрајк, како и до сега. Loading… Во согласност со Конвенцијата за правата на детето, одредбите во Уставот наПрочитај повеќе