градинка

Сподели со своите пријатели

Гневни родители поднеле жалба откако воспитувачка во градинка им ги депилирала веѓите на нивните деца, а претходно за тоа не побарала дозвола. Пронашол бомба па ја донел во градинка да се пофали Loading… Гленда Круз не можела да верува кога го земала своето дете од градинката и кога видела декаПрочитај повеќе