фнска

white and black flags

Сподели со своите пријатели

Финска нема да екстрадира Русин осомничен за тероризам во Украина во Киев, одлучи Врховниот суд на Финска, наведувајќи го ризикот од нехумани затворски услови во Украина. Loading… Во својата одлука во петокот, Врховниот суд се повика на претходната одлука на Европскиот суд за човекови права, во која се наведува декаПрочитај повеќе