ФК Куманово

Сподели со своите пријатели

„Куманово остана без уште еден фудбалски терен“, реагираат денеска од Фудбалскиот клуб Куманово откако викендов беше изоран фудбалскиот стадион МИО. Loading… Во продолжение интегрално ви ја пренесуваме реакцијата на клубот: „Иако во Куманово недостасуваат тревнати фудбалски терени и има потреба од нови фудбалски терени,за жал кумановски деца останаа уште безПрочитај повеќе