филмови

Сподели со своите пријатели

Во периодот од јули до септември, компанијата Нетфликс го зголеми бројот на претплатници за 2,41 милиони, на повеќе од 223 милиони, благодарение на успехот на сериите како „Stranger Things“ и „Dahmer: Monster“. Loading… Во претходните два квартали нивниот број е намален за 970.000, односно 200.000. Во САД и Канада нивниотПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Сите досега сфатија дека принцезите на Дизни изгледаат нерално, со тенки половини, огромни очи и коса која секогаш изгледа совршено. Меѓутоа, можеби најчудната карактеристика која ги дели од луѓето, покрај тоа што се анимирани ликови, е што немаат нокти на рацете.   Loading…   Иако ова звучи како да сеПрочитај повеќе