Филипс

Сподели со своите пријатели

Поради најновата работна организација, компанијата Филипс планира нови отпуштања, а само во Холандија планира да го намали бројот на работни места за повеќе од 1.000. Loading… Во понеделник, извршниот директор Рои Јакобс официјално ќе ја објави реорганизацијата заедно со годишните податоци на Филипс, пишува весникот „Ајндховен Дагблад“, пишува NL Times.Прочитај повеќе