Филипо Гранди

Сподели со своите пријатели

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, за време на 73. редовна сесија на Извршниот комитет на Високиот комесар за бегалци на Обединетите нации во Женева, каде ја предводи делегацијата од МВР, оствари работна средба со Високиот комесар за бегалци, Филипо Гранди. На средбата беше даден детален осврт на реализираното воПрочитај повеќе