Филип Миленковски

Сподели со своите пријатели

Две златни, еден сребрен и две бронзени медали освоија гимнастичарите на кумановскиот клуб „Атлета“ на Државното првенство во Битола во поединечна конкуренција. Loading… На првенството клубот учествуваше со 19 натпреварувачи, од кои 9 во машка и 10 во женска конкуренција.     Во силна конкуренција над 160 натпреварувачи од целатаПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Три бронзени медали освоија гимнастичарите на клубот „Атлета“ од Куманово на Државното првенство во Битола во поединечна конкуренција. Loading… На првенството клубот учествуваше со 19 натпреварувачи, од кои 9 во машка и 10 во женска конкуренција.     Во силна конкуренција на преку 150 натпреварувачи од целата држава кумановските гимнастичариПрочитај повеќе