фесбук

a white and blue square with a blue and white facebook logo

Сподели со своите пријатели

Со години слушаме шпекулации за платена верзија на Фејсбук, а се чини дека Мета сега сериозно размислува да воведе претплата не само на Фејсбук, туку и на Инстаграм. Loading… Причината во овој случај не е желбата за нов бизнис модел со кој би добиле нов извор на приходи, туку новитеПрочитај повеќе