Евроазија

Сподели со своите пријатели

Рускиот претседател Владимир Путин оцени дека Евроазија е моторот на глобалниот економски развој, нагласувајќи дека таму се формираат мултилатерални механизми за соработка. Loading… Во своето поздравно обраќање до учесниците на 8. Меѓународен научен и стручен форум „Читањата на Примаков“, Путин истакна дека темата на средбата – „Трансформација на светскиот поредок:Прочитај повеќе