Евгениј Петросјан

Сподели со своите пријатели

Новогодишната програма на руската телевизија ја карактеризира еуфорија и патриотски жар поради настаните во Украина. Loading… Домаќините и изведувачите наздравуваа за воена победа и го исмејуваа Западот за економските последици предизвикани од руските санкции, а телевизиските студија беа преполни со војници донесени од првите редови. Комичарот Евгениј Петросјан ги поддржаПрочитај повеќе