екстерно полагање

Сподели со своите пријатели

Кумановските матуранти и средношколци утре повторно излегуваат на протести, соопшти денес Интерен Средношколски Пленум на Куманово. На протестот закажан точно напладне на градскиот плоштад ”Маршал Тито” во Куманово, средношколците ќе добијат и поддршка од Наставничкиот Пленум. Loading… По собирањето на градскиот плоштад, кумановските средношколци ќе се упатат пеш кон излезотПрочитај повеќе