еконосмка криза

Сподели со своите пријатели

Вкупно 23 милиони денари ќе им недостасуваат на основните и средните училишта во Куманово за да можат да си ги платат сметките за струја и гас кои се сѐ повисоки. Loading… Ова стои во информмацијата која денеска надлежните служби од Општина Куманово го доставија до Советот по основ на побаранаПрочитај повеќе