Ејпл

Сподели со своите пријатели

Вработените во „Apple“ полека започнаа да се вселуваат во новото седиште на компанијата вредно 5 милијарди долари. „Apple“ годинава ќе стане вредна 1.000 милијарди долари Loading… Зградата во форма на прстен, позната како „вселенски брод“ се наоѓа во Купертин и во неа ќе работат 12.000 луѓе. Apple ја купува најпознататаПрочитај повеќе