Како изгледа новото седиште на „Apple“ вредно 5 милијарди долари? (ФОТО)

Сподели со своите пријатели

Вработените во „Apple“ полека започнаа да се вселуваат во новото седиште на компанијата вредно 5 милијарди долари.

„Apple“ годинава ќе стане вредна 1.000 милијарди долари

Loading...

Зградата во форма на прстен, позната како „вселенски брод“ се наоѓа во Купертин и во неа ќе работат 12.000 луѓе.

Apple ја купува најпознатата апликација за препознавање музика

Само вработените во „Apple“ и лицата кои се посебно повикани ќе можат да влезат во новото седиште, но како што околниот кампус се полни, вработените полека започнуваат да споделуваат фотографии од овој навистина импресивен центар.

Ако сакате работа во „Apple“, мора да знаете одговор на овие прашања

Засега фотографиите кои можевме да ги видиме се направени од страна на професионални фотографи или со дронови и ова е прв пат конечно да може да се види како изгледа да се работи во паркот на „Apple“.

https://www.instagram.com/p/BeT_3Kuhy5D/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BemG96ODOxH/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bei7ZQRh3oM/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BecW_AdFryC/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BeZ1ctWli6b/?utm_source=ig_embed

Loading...

https://www.instagram.com/p/BeZbUM9AqpF/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BejxSH-BFB7/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bern4XNBZXO/?utm_source=ig_embed