Џулијан Де Силва

Сподели со своите пријатели

Актерката Џоди Комер е најубавата славна личност на светот, според пресметките на британскиот пластичен хирург Џулијан Де Силва, кој го предводи Центарот за напредна козметичка и пластична хирургија на лицето во Лондон. Loading… Хирургот дошол до својот заклучок користејќи го „златниот пресек“, математичка равенка која први ја смислиле Грците воПрочитај повеќе