Џејмс Хамблин

Сподели со своите пријатели

Д-р Џејмс Хамблин го изненади светот кога објави дека не се туширал пет години. Loading… Лекарот и предавач на Јеил решил да спроведе експеримент на себе за неговата книга „Clean: The New Science of Skin“. Имено, додека ја пишувал книгата, Хамблин решил да се фокусира на нашиот најголем орган. ЗаПрочитај повеќе