Движење ЗНАМ – За Наша Македонија

Сподели со своите пријатели

“Треба да се промени политичката гарнитура којашто е на власт и да дојдат нови луѓе кои ќе делуваат одговорно и ќе постапуваат согласно законот. Законот мора да биде над сите и сите да бидеме исти пред законот а факт е дека челниците на ДУИ и СДСМ сега се над законот.Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Градоначалникот на Општина Куманово Максим Димитриевски на вчерашното Основачко Собрание на политичка партија Движење ЗНАМ – За Наша Македонија беше избран за претседател на новиот политички субјект ЗНАМ, ветувајќи дека заедно со сите членови, заедно со граѓаните ќе ги направи суштинските промени на политичката сцена во Македонија, почнувајќи од воспоставувањеПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Во зградата на поранешните општествено-политички организации (Комитет) во Куманово вчеравечер се оддржа Основачко Собрание на политичка партија Движење ЗНАМ – За Наша Македонија, а на настанот присуствуваа поддржувачи од целата држава. Loading…     За дел од работното Претседателство изберени се проф. др. Катерина Тодороска и Емил Јанески, а наПрочитај повеќе