Драган Петковски

Сподели со своите пријатели

Денеска (21.10.2022) министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, за време на работната посета во Берлин, Сојузна Република Германија, а по повод учество на Самитот на министрите за внатрешни работи во рамките на Берлинскиот процес за Западен Балкан, оствари средба со вршителот на работи во македонската Амбасада во Берлин, Сојузна РепубликаПрочитај повеќе