Дора Димовска

Сподели со своите пријатели

Ученици од кумановската Гимназија „Гоце Делчев“ беа во посета на Хрватска во рамки на збратимување на училиштето со Туристичко – угостителската школа од Бјеловар. Loading…     Како што информираше наставничката Александра Маневска, во рамките на проектот во мај ученици од Хрватска веќе биле во посета на Куманово. – СоПрочитај повеќе