Доналд Сантини

Сподели со своите пријатели

Доналд Сантини (65) беше уапсен минатата недела во Јужна Калифорнија, откако помина 40 години во бегство. Loading… Во 1984 година, тој ја задавил Синтија Синди Рут Вуд, тогаш 33, во Брадентон, Флорида. Сантини три пати беше најбараната личност во Америка, во 1990, 2005 и 2013 година и остана на тааПрочитај повеќе