документарец

Сподели со своите пријатели

Пред 45 години ријалити програмите не постоеле. Просечен Британец не можел да замисли некој да живее на пуст остров, на село, на дрво или без вода за пиење, струја или бања, само една волја, повисока цел да го држи човекот на површина. Во преживувањето. Една таква жена благо речено аскетскиПрочитај повеќе