Дојран

Сподели со своите пријатели

Денеска, во Дојран се формираше граѓанското здружение „Нова визија за иднината“, а за негов претседател избран е Илија Илиев. Loading… Идејниот творец на граѓанската иницијатива „За наше Куманово“ и актуелен градоначалник на општина Куманово Максим Димитриевски потенцираше дека граѓаните го препознаваат искрениот граѓански концепт што ќе донесе позитивни промени воПрочитај повеќе