Добрача

Села во Старо Нагоричане

Сподели со своите пријатели

Шеснаесет села во Старо Нагоричане имаат од 20 до 100 жители според пописот на населението од 2021 година. Loading… Во најмалите 12 села во Старо Нагоричане, како што пишувавме претходно, живеат 127 лица и подетална анализа можете да прочитате ТУКА. Кокино Кокино е меѓу најмалите села во Старо Нагоричане воПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Плевна со околу 500 бали слама вчера изгорела во селото Добрача во општината Старо Нагоричане. Loading… Пожарот, како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, избувнал по удар на гром во плевната. Интервенирале двајца пожарникари од ТППЕ Старо Нагоричане во период од 18:15 до 21:50 часот кога пожаротПрочитај повеќе