Дмитриј Глухов

group of people walking straight during daytime

Сподели со своите пријатели

Русија ќе започне со нуклеарни проби само доколку тоа го направат први САД, изјави членот на постојаното претставништво на Русија Дмитриј Глухов на седницата на Генералното собрание на Обединетите нации, посветена на Меѓународниот ден против нуклеарното тестирање. Loading… „Изјавата на претседателот на Русија Владимир Путин за време на неговото обраќањеПрочитај повеќе