диктатори

Сподели со своите пријатели

Малку се знае за првата жена на некогашниот лидер на Ирак Садам Хусеин, Саџиди Талфи. За неа кружеле многу гласини, па е тешко да се утврди што е вистина, а што не. Жените на најголемите диктатори, покрај своите мажи и покрај нивните злосторства Loading… За почеток, се знае дека бракотПрочитај повеќе