Дени Синадиновски

Сподели со своите пријатели

Во Изложбениот салон на НУ Центар за култура „Трајко Прокопиев“ – Куманово во четврток со почеток во 13 часот ќе биде отворена изложба на фотографии (20) –  „Низ објективот на Дени“ од авторот Дени Синадиновски. Loading… Изложбата претставува симбиоза на два уметнички сегменти, чија што приказна започнува во 2012 година.Прочитај повеќе