Дарко Мет Сертиќ

Сподели со своите пријатели

Во градот Јабланац на јадранскиот брег има хотел кој Дарко Мет Сертиќ решил да го купи за да можат неговите вработени да се одморат. Loading… Сертиќ со години барал објект во кој работниците од неговите три фирми во Сисак би можеле да дојдат на одмор без да платат ништо. „ТоаПрочитај повеќе