цртани филмови

Сподели со своите пријатели

Сите досега сфатија дека принцезите на Дизни изгледаат нерално, со тенки половини, огромни очи и коса која секогаш изгледа совршено. Меѓутоа, можеби најчудната карактеристика која ги дели од луѓето, покрај тоа што се анимирани ликови, е што немаат нокти на рацете.   Loading…   Иако ова звучи како да сеПрочитај повеќе