булевар Октомвриска револуција

Сподели со своите пријатели

Завршена е експропријацијата на земјиштето околу улицата „Братство и Единство“ во Куманово, во тек е подготовка на проектна документација и создадени се услови за продолжување на булеварот „Октомвриска револуција“ во Куманово, информираа денеска надлежните од секторот за комунални дејности. Loading… – Предвидено е булеварско решени, чекаме на завршување на завршувањеПрочитај повеќе