Брижит Бардо

Сподели со своите пријатели

Француската телевизија Франс 2 наскоро ќе емитува серија за познатата поранешна актерка Брижит Бардо, додека самата актерка, која оваа година ќе наполни 89 години, изрази рамнодушност кон серијата. Loading… Серијата, која неодамна беше претставена на фестивалот во Лил, има шест епизоди од 52 минути и е наречена едноставно „Бардо“. СѐПрочитај повеќе