Браќа Миладиновци

Сподели со своите пријатели

Група ученици и професори од кумановското основно училиште „Браќа Миладиновци“ заедно со врсници и професори од повеќе европски држави преку проектот на Еразмус „Секој има приказна“ (Everybody has a story) престојуваат во училиште во Истанбул, Турција информираа денеска надлежните. Loading…     Во проектот учествуват пет основни училишта од Романија,Прочитај повеќе