Брајан Џонсон

Сподели со своите пријатели

Брајан Џонсон, 45-годишниот кој потроши два милиони долари во обид да ги врати годините, откри специјален уред кој дава ефект еквивалентен на изведување 20.000 стомачни за само 30 минути. Loading… Џонсон се обидува да ја намали својата возраст со интензивна и скапа експериментална медицинска програма што ја нарекува Project BlueprintПрочитај повеќе