боровинки

blueberries on white ceramic container

Сподели со своите пријатели

Многумина ќе одговорат на прашањето „кое е најздравото овошје?“, без многу размислување – налик на бобинки. И нема да погреши. Loading… Бобинките се многу богати со витамини, минерали и антиоксиданси кои го чуваат здравјето и штитат од негативните ефекти на оксидацијата и слободните радикали. Овошјето од бобинки што го сакаатПрочитај повеќе