Борјан Јовановски

Сподели со своите пријатели

Новинарскиот пленум со гнасење ја прими веста кога на домашна адреса на уредникот на ТВ Нова, Борјан Јовановски, во присуство на семејството му пристигнал погребен венец со натпис „Последен поздрав“ од извесен испраќач со кодно име Тодор Александров. Овој умоболен чин кој длабоко го потресе семејството на нашиот колега и ситеПрочитај повеќе