Борче Серафимовски

Сподели со своите пријатели

Вчера во Свети Николе се формираше граѓанското здружение „За Нашиот Град“, а за негов претседател од страна на иницијативниот одбор е избран Борче Серафимовски. Loading… „Голем број граѓани без разлика на нивната верска, етничка или партиска припадност насекаде низ државата покажуваат иницијатива да се приклучат на граѓанското движење. Поддршката сеПрочитај повеќе