Бобан Спасовски

Сподели со своите пријатели

Градоначалникот на Општина Куманово Максим Димитриевски најави тужба против бизнисменот Бобан Спасовски за, како што посочи, изнесените невистини во емисијата „Став“, во одговор на новинарско прашање во врска со неговиот став по однос на оваа емисија на денешниот брифинг за новинари кој се одржа во Општина Куманово. Loading… Емисијата споредПрочитај повеќе