Бобан Николовски

Сподели со своите пријатели

Јавното претпријатие „Куманово план“ работи со добивка и бележи подобрување на финансиската состојба. Loading… Освен финансиите, претпријатието успеало да реализира и 94 отсто од програмата за секторот за комунални работи, покажаа извештаите презентирани на последната седница на Советот на Општина Куманово. Претпријатието остварило добивка, но забележално и значителни резултати воПрочитај повеќе