автанистан

Сподели со своите пријатели

Талибанците денеска објавија дека сите козметички салони во Авганистан сега мора да се затворат откако ќе истече еден месец. Loading… Таа одлука предизвика големо противење во јавноста, пренесува АП, додавајќи дека не е прецизирано како ќе бидат санкционирани оние кои нема да ја почитуваат таквата одлука. Претходното објавување на рокотПрочитај повеќе