авио компанија

Сподели со своите пријатели

Доколку планирате во авионот да внесете животни кои ви се емоционална поддршка, како пауните или ежот, ќе мора од тоа да се откажете, затоа што авиокомпаниите се подготвуваат да донесат листа на животни чие внесувањр во авионите ќе биде забрането. Зошто прозорците на авионите имаат овална форма? (видео) Loading… КакоПрочитај повеќе